Haarimplantatie België

Overweegt u een haarimplantatie België? Of u nu last heeft van licht of matig haarverlies, een haarhersteloperatie geeft u weer een gezonde haardos. Haarklinieken in België bieden haartransplantatie diensten aan. Laat haarverlies uw dagelijkse leven niet beïnvloeden en kijk wat een haarimplantatie België voor u kan doen. Met gratis eerste consulten is er weinig dat u tegenhoudt om informatie in te winnen over deze succesvolle behandeltechniek bij alopecia androgenetica.

Chirurgische haarimplantatie België

Een haarimplantatie is een chirurgische ingreep om de haargroei te herstellen bij zowel mannen als vrouwen die met erfelijke haaruitval te maken hebben. De ingreep bestaat uit het extraheren van gezonde haarzakjes uit het donorgebied en deze in de kalende gebieden te implanteren. De getransplanteerde haarzakjes vergemakkelijken de haargroei, zodat het haarverlies ongedaan wordt gemaakt. Problemen als een terugtrekkende haarlijn, een kalende kruin en een uitdunnende haardos zijn zo goed te behandelen. De techniek is een effectieve oplossing voor haarverlies en heeft een hoog slagingspercentage.

Haarimplantatie technieken

Belgische haarklinieken passen de FUE-techniek vrijwel overal als standaard toe. Deze moderne methode maakt een snel herstel mogelijk. Een chirurgische ingreep heeft voor- en nadelen en de beste opties hangen af van uw situatie. Om de beste haarherstel resultaten te krijgen, zorgt een haarchirurg ervoor dat u de juiste behandeling krijgt, die past bij de oorzaak van het haarverlies. Cosmedics helpt u daarbij. We bieden een gratis consult bij onze haartransplantatie specialist en doen een persoonlijke aanbeveling die bij u past. Cosmedics biedt onder andere:

• FUE-haartransplantatie;
• Wenkbrauwtransplantatie;
• Baardtransplantatie;
• PRP-PRF-behandelingen;
• Biofibre transplantatie;

Toonaangevende behandeling

Een haartransplantatie is een toonaangevende behandelmethode voor haarverlies. Het slagingspercentage is met 85% tot 95% hoog. Een nadeel van de ingreep is het tijdsbestek waarin u resultaat of verbetering ziet. De eerste maanden ziet u nauwelijks verschil, terwijl u wacht op nieuwe haargroei valt het getransplanteerde haar een paar weken na de operatie uit. Pas na drie tot zes maanden is hergroei te verwachten. Voordat u de haarkliniek verlaat, krijgt u praktische tips die helpen het herstel zo soepel mogelijk te laten verlopen;

Eerste week na een haarimplantatie

De verplaatste haarzakjes hebben een paar dagen nodig om te settelen. Het is gebruikelijk dat er op de huid korstjes ontstaan, die jeuk veroorzaken. Laat de hoofdhuid met rust, hoe moeilijk dat ook is. Als u veel last heeft van de jeuk, is koelen een oplossing die zowel de jeuk als eventuele zwellingen en pijn tegengaat. Antibiotica en ontstekingsremmers worden voorgeschreven om de kans op infecties te verkleinen. Na een paar dagen gaat u weer aan het werk, zolang u geen zware lichamelijke arbeid verricht is het oppakken van de dagelijkse routine snel mogelijk. Draag de eerste weken na de ingreep geen hoofddeksel en bescherm uw huid tegen uv-stralen.

Haarverlies na haarimplantatie

Iets wat u niet verwacht na een haartransplantatie is haaruitval. Maar maakt u zich geen zorgen, dit is een normaal verschijnsel. De getransplanteerde haren vallen uit, de haarzakjes gaan in de rustfase. U kunt dit zien als een adempauze van de behandelde grafts. Schrik daarom niet bij het zien van haarverlies, de haarzakjes gaan niet verloren. De eerste tekenen van succes ontwikkelen zich drie tot zes maanden na de ingreep. Na negen tot twaalf maanden is het resultaat definitief en is er sprake van een eindresultaat.

Geduld is een schone zaak

Wachten op de resultaten van een haarimplantatie is het moeilijkste onderdeel van het behandeltraject. De operatie is veilig en wordt wereldwijd succesvol toegepast, in dat opzicht is er weinig om uw zorgen over te maken. Wachten op nieuwe haargroei is moeilijk, vooral als het haar uitvalt. Ervaren haarchirurgen adviseren om vertrouwen te hebben in de procedure en het hebben van geduld is daarbij een schone zaak. De tijd gaat snel en voordat u het weet kijkt u naar een gezonde haardos.

Vlot de herstelperiode doorlopen

Er zijn verschillende manieren om het herstel zo comfortabel mogelijk te maken. Zorg dat u vooraf weet hoe een normale herstelperiode verloopt en wanneer nieuwe haargroei ontstaat. Omdat het een individuele behandeling is, ziet de een eerder haargroei dan de ander. Kiest u voor een haarsparende haartransplantatie? Bedek het donorgebied na de ingreep, zodat het nauwelijks opvalt dat u iets aan uw haar en/of hoofdhuid heeft laten doen. Komt de haargroei tot ontwikkeling? Een kapper of haarstylist vergroot uw zelfvertrouwen met praktische tips om uw haargroei er natuurlijk uit te laten zien. Wacht zes weken met het dragen van een hoofddeksel en vermijd deze eerste periode (contact)sporten waarbij u een zware lichamelijke inspanning doet. Zweten moet tot een minimum beperkt blijven.

Haartransplantatie zonder littekens

De moderne behandeltechniek maakt littekens overbodig. De FUE-techniek laat in de meeste gevallen geen zichtbare littekens achter. Door het individueel oogsten en implanteren van de haarzakjes, is snijden of hechten niet nodig. Een ervaren haarchirurg beschikt over kennis en kunde om een mooi resultaat zonder littekens te bereiken. Hoewel het zeer onwaarschijnlijk is, bestaat er altijd een kleine kans op littekenvorming. Daarom krijgt u het advies de gevormde korstjes niet aan te raken en te wachten tot deze vanzelf van de huid vallen. Korstjes die u openkrabt vormen open wondjes, die op hun beurt het risico op infecties en ontstekingen vergroten. Het lange wachten op resultaten, is het uiteindelijk allemaal waard. Haarimplantaties bieden verbluffende resultaten en nieuwe, blijvende haargroei.

Informatie haartransplantatie België

Heeft u last van haaruitval en zoekt u een oplossing met blijvend resultaat? Neem dan contact op met Cosmedics in het Belgische Hulshout/Westmeerbeek en maak een afspraak voor een consult. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u de juiste beoordeling krijgt, die past bij de behoefte welke u heeft. Uw hoofdhuid en haarverlies krijgen een deskundige onderzoek, zodat de arts een behandelplan op maat voorstelt. Hierbij houden we rekening met de mate van haarverlies en het beschikbare donormateriaal. Een FUE-haartransplantatie is een geschikte oplossing voor erfelijke kaalheid. Heeft u haarverlies met een andere oorzaak? Alternatieve behandeltechnieken bieden hiervoor een oplossing. Wilt u meer weten over de tarieven en haarimplantatie behandelmogelijkheden in België? Cosmedics is telefonisch bereikbaar op +32470087333, u kunt ook het online afsprakensysteem raadplegen en/of het contactformulier invullen.